top of page

Stomatologë Shqipëri. Turizmi dentar jashtë vendit. Kujdesi Dentar - Union Dental Tirana

Turismo dentale in Albania Union Dental Clinic

Dentisti Albania. Turismo Dentale al estero. Cure Dentali - Union Dental Tirana

Turizmi Dntale në Shqipëri, Kujdesi dentar në Tiranë. Implantet dentare të integruara në kockat e titanit

Në Evropën Lindore ka klinika dentare me dentistë të huaj që ofrojnë oferta mjaft konkurruese në tregun Italian dhe Evropian, më të rëndësishmet - si për afërsinë gjeografike ashtu edhe për besueshmërinë - janë zyrat dentare aktive në Tiranë në Shqipëri. Një nga këto është Union Dental Clinic, Klinika ndodhet mu në qendër të Tiranës

Turizmi dentar jashtë vendit - Union Dental Tirana në Shqipëri

</s></s>

Shumë italianë zgjedhin të bëjnë turizëm dentar jashtë vendit në Shqipëri , duke u mbështetur me shumë besim tek dentistët shqiptarë jo vetëm për çmimet jashtëzakonisht të favorshme, por edhe për cilësinë e shërbimit të ofruar. Ata janë gjithashtu të bindur nga përvojat pozitive, të ndara në internet ose me gojë, të atyre që kanë qenë tashmë në Shqipëri për turizmin dentar dhe kanë provuar nga afër cilësinë e terapive të kryera nga profesionistë shumë të kualifikuar dhe kthehen periodikisht me besim për t'u vizituar nga tonë specialistët.
Pikërisht për këtë arsye fenomeni i turizmit dentar në Shqipëri po rritet vazhdimisht dhe vazhdon të rritet.

Kujdesi dentar në Shqipëri, me çmime të ulëta, duke kursyer deri në 70% pa dëmtuar cilësinë.

Union Dental Tirana është një protagonist aktiv i turizmit dentar në Shqipëri, falë dentistëve të saj jashtë vendit me çmime të volitshme me përvojë shumë vjeçare në fushën e mjekësisë dentare , ofron zgjidhje të përshtatshme për ata që vendosin të trajtojnë dhëmbët e tyre në Shqipëri . Stomatologët tanë të specializuar shumë të kualifikuar ofrojnë një gamë të gjerë shërbimesh dhe terapish dentare për të siguruar mirëqenien e plotë të personit

Për më tepër, udhëtimet dentare në Shqipëri për të arritur në Union Dental Clinic në Tiranë janë zgjedhja e atyre që kërkojnë një dentist jashtë vendit në gjendje të kryejnë punë me cilësi të lartë me tarifa dhe kohë shumë të ulëta, në përputhje me protokollet Evropiane dhe me garanci të sigurisë dhe komoditetit.

Turismo dentale all'estero - Affida le tue cure dentali  ai dentisti in Albania, Union Dental Tirana

Turizmi dentar jashtë vendit - Besojini kujdesin tuaj dentar dentistëve tanë në Shqipëri, në Union Dental Clinic Tirana.

Të besosh buzëqeshjen tënde tek një dentist i huaj dhe të zgjedhësh të bësh turizëm dentar në Shqipëri do të thotë të marrësh kursime efektive që variojnë nga 40% në 70% në varësi të trajtimit që duhet bërë. Shpejtësia e ekzekutimit të shërbimeve dentare, çmimet e favorshme të ofruara nga një dentist jashtë vendit janë arsyet kryesore për të kaluar kufirin dhe për të bërë trajtime dentare jashtë vendit në Shqipëri

Union Dental Clinic Tirana ka adoptuar këtë formë të turizmit dhe ju ofron shërbime dentare me cilësi të lartë

Kursimi aktual i turizmit dentar në Shqipëri është për shkak të faktit se në vendet e Lindjes kostot e lëndëve të para, lokaleve dhe në përgjithësi kostot e menaxhimit janë dukshëm më të ulëta, si dhe kostoja e jetesës në përgjithësi, por e gjithë kjo jo në dëm të cilësisë së kujdesit të ofruar.

  • Vizitë e parë falas. Konsultim dhe vlerësim falas. Pasqyrë dentare falas

  • Mundësia për të filluar menjëherë punën e rënë dakord

  • Ne përdorim vetëm materiale dhe implante me cilësi të lartë, në përputhje me rregulloret evropiane, lidhjeve biokompatibile të titanit që minimizojnë rrezikun e infeksioneve dhe refuzimit.

  • Garanci e përjetshme për implantet

  • Pajisjet tona janë moderne dhe shumë teknologjike.

  • Ju mund të kërkoni një kuotë dentare falas duke dërguar përmbledhjen e dhëmbëve në dentistialbania@gmail.com. Ne do të tregojmë sa më shpejt të jetë e mundur veprimin e nevojshëm për të zgjidhur problemin, duke raportuar çmimet e punës, kohën dhe koston e shpenzimeve totale.

  • Transporti i pacientëve nga aeroporti në klinikën tonë dhe anasjelltas është i organizuar nga vetë klinika: udhëzuesi ynë do të kujdeset për sigurinë tuaj gjatë udhëtimit dhe do t'ju shoqërojë në akomodimin tuaj pas ekzaminimit mjekësor ose operacionit, dhe gjithashtu do t'ju japë këshilla të dobishme në vendet për të vizituar gjatë qëndrimit tuaj në Shqipëri.

Do të na gjeni në kryeqytetin e TiranësShqipëri vetëm 16 km nga aeroporti. Turistët që kanë vizituar Tiranën e përshkruajnë atë si një qytet të lirë, argëtues, miqësor dhe të sigurt. Mos e humbni mundësinë për të vizituar Tiranën dhe për të zgjidhur problemet tuaja me kujdesin dentar ; implantet dentare, kurora dentare , kirurgji orale , ura fikse , ALL-ON-4, ALL-ON-6, proteza gjysmë të fiksuara, proteza të lëvizshme, zbardhje, endodonci dhe stomatologji konservatore , trajtime me terapi lazer

bottom of page