top of page

Stomatologë Shqipëri. Lista e çmimeve të kujdesit dentar. Sa kushton një implant dentar

Lista e çmimeve është indikative, pasi që secili pacient është një rast i veçantë. Possibleshtë e mundur të dini se sa mund të kurseni, të llogaritni çmimet dhe të zbuloni se sa kushton për të trajtuar dhëmbët tuaj në Shqipëri . Thjesht duhet të na kontaktoni ose të na dërgoni përmbledhjen tuaj duke klikuar këtu . Brenda disa orësh do të merrni një vlerësim të përafërt me planin e detajuar të ndërhyrjeve për shkak të çështjes tuaj

Dentisti Albania. Listino prezzi cure dentali. Quanto costa un impianto dentale
Dentisti Albania.Tipi e Condizioni di Pagamento
  • Stomatologë Shqipëri. Llojet dhe Kushtet e Pagesës

Union Dental Clinic në Shqipëri pranon lloje të ndryshme të pagesave. Ju mund të paguani në para, me kartë krediti ose me transfer bankar. Shërbimet e marra paguhen në 2 këste. Kësti i parë 60% i kostos së vlerësuar paguhet në fund të trajtimeve të kryera në fazën e parë, 40% e dytë në fund të të gjithë trajtimit.

Zyrat dentare në Shqipëri pranojnë pagesa në Euro ose në monedhën vendase me lëshimin e një fature.

bottom of page