top of page

Ortodonci Stomatologë Shqipëri, Invisalign Tradicionale, Ortodonci Klasike.

Ortodoncia klasike - rreshtimi i dhëmbëve të shtrembër - Stomatologë Shqipëri

Të kesh dhëmbë të bukur dhe një buzëqeshje të bukur është ëndrra e shumë vetave. Në fakt, kjo ju lejon të ndiheni më të sigurt në marrëdhëniet shoqërore dhe të dukeni të pastruar dhe të shëndetshëm. Dhëmbët e shtrembër janë një problem i zakonshëm që mundon shumë njerëz dhe mund të shkaktojë shqetësime dhe pasiguri.

Falë shumë llojeve të instrumenteve për dhëmbë në treg, është e mundur të korrigjoni mosrregullimet edhe si të rritur. Falë pajisjes transparente dentare Invisalign mund të keni një buzëqeshje verbuese, pa pasur nevojë të vishni instrumente korrigjuese të shëmtuara.

  • Stomatologë Shqipëri - Ortodonci Klasike

Ortodoncia është një degë e specializuar e stomatologjisë që merret me radhitjen korrekte të dhëmbëve të shtrembër.

Pasja e dhëmbëve të drejtë mund të përmirësojë përtypjen dhe të bëjë më të lehtë higjienën orale dhe të përmirësojë funksionin estetik

Kjo kontribuon për t'i bërë gojën dhe dhëmbët më pak të prirur ndaj sëmundjeve të tilla si kavitetet , gingiviti dhe paradontiti . Ortodoncia klasike ka meritën që ka futur pajisje dentare të afta për të korrigjuar çdo problem.

  • Llojet e mbajtësve të dhëmbëve, mbajtëset fikse tradicionale.

Pajisja fikse tradicionale: konsiston në futjen e një tela metalik në dhëmbë dhe disa mbështetëse që rindërtojnë dhëmbët në një periudhë të ndryshueshme kohore, në përputhje me situatën tuaj. Shtë një zgjidhje shpesh estetikisht e pakëndshme që nuk mund të hiqet derisa të mbarojë trajtimi;

Ortodonci e padukshme, pajisje ortodontike, Invisalign tradicionale

 Dentisti Albania Ortodonzia, Invisalign tradizionale, Ortodonzia Classica. 
  • Invisalign tradicionale

Invisalign është një pajisje transparente dentare që ju lejon të rreshtoni dhëmbët e shtrembër në një kohë të shkurtër, pa cenuar estetikën e gojës gjatë trajtimit. Shtë pjesë e ndërhyrjeve të të ashtuquajturës ortodonci e padukshme, një degë stomatologjike e specializuar në prodhimin e pajisjeve diskrete dentare që nuk vihen re nga një vëzhgues i jashtëm.

Kjo teknikë moderne përdor maska të qarta plastike , të quajtura aligners , të cilat zëvendësohen çdo dy javë. Bazuar në kompleksitetin e situatës së pacientit, dentisti përcakton numrin e aligners për të përdorur për të arritur rezultatin e dëshiruar.

  • Ortodoncia e padukshme, kllapa transparente.

Apparechio fisso tradizionale

Invisalign konsiderohet si një pajisje e mirë dentare për të rriturit, sepse ju lejon të korrigjoni papërsosmëritë, pa përdorur tela dhe bashkëngjitje metalike në gojë, të cilat mund të shkaktojnë siklet dhe siklet.

Kohëzgjatja e terapisë Invisalign varet nga numri i maskave që pacienti duhet të mbajë për të arritur qëllimin. Zakonisht, përdoren 12 deri në 30 shabllone për hark, për të marrë rezultate të dukshme. Sidoqoftë, ky numër mund të rritet në rastin e situatave komplekse.

Pajisja transparente dentare përdor teknologji inovative dhe është në gjendje të përmirësojë jetën e përditshme të pacientit gjatë trajtimit dentar.

Invisalign është një pajisje dentare e lehtë për t’u përdorur me rezultate të mahnitshme. Fillimisht u krijua për të korrigjuar keqvendosjen e dhëmbëve të të rriturve në një mënyrë diskrete, por efektive.

Ortodoncia e padukshme është padyshim më e vlerësuara nga njerëzit, falë përparësive të shumta të ofruara. Sidoqoftë, shpesh gabimisht besohet të jetë tepër i shtrenjtë në krahasim me teknologjitë tradicionale fikse.

Dentisti Albania. L'ortodonzia invisibile, Apparecchio ortodontico
bottom of page