top of page

Unioni Stomatologjik Shqiptar Free Dental Dental Tirana

Ju mund të kërkoni një vlerësim falas duke dërguar përmbledhjen e dhëmbëve në albaniadent@gmail.com dhe ta merrni atë brenda pak orësh me planin e kujdesit të nevojshëm për të zgjidhur problemin, duke raportuar çmimet e punës, kohën dhe koston totale të shpenzimeve.

Të kërkojë një kuotë

Grazie, il tuo modulo è stato inviato!

Bashkangjitni përmbledhjen tuaj duke klikuar këtu ose në imazhin më poshtë

Consulenza online.jpg

Për një vlerësim të detajuar dhe një vlerësim të saktë të buxhetit të shpenzimeve të nevojshme për të rivendosur funksionin e përtypjes, si dhe estetikën e buzëqeshjes suaj, do të bëhet pas vizitës së parë paraprake (falas) të marrë nga Union Dental Tirana me stomatologët tanë të specializuar.

bottom of page