top of page

Kontaktoni Unionin Kliniken Stomatologjike Tirane. Shërbime dentare. Stomatologët në Shqipëri

Na kontaktoni me besim për informacion, takime, mundësi transporti dhe strehim falas.

Dr. Elmazaj.jpg

Union Dental Clinic Tirana

Contattaci

Il tuo modulo è stato inviato!

UnionLogo.png

Rruga Fatmir Haxhiu

1001 Tirana Albania

QKB - NUIS: L11906016L

AL: +355 69 204 9997 

IT: +39 331 4041848

clinicuniondental@gmail.com

Orët e hapjes

Nga e hena ne te premte

08:00 - 18:30

E shtune

09:00 - 14:00

Mbyllur të Dielën

bottom of page