top of page

Stomatologë Shqipëri. Estetikë dentare. Rimesa dentare. Kurora dentare

Zbardhje dentare, rimeso dhe kurora dentare, kirurgji protezike, rindërtime të kockave

Buzëqeshja shpesh përfaqëson kartën e biznesit të një personi dhe një buzëqeshje joshëse gjithashtu ndikon në mënyrë vendimtare në vetëbesimin.

Dentisti Albania. Estetica Dentale

Përveç rezultatit funksional të një ndërhyrje kirurgjikale ose protetike , pacientët tanë gjithashtu na kërkojnë një rezultat të bukur dhe natyral.

Union Dental Tirana miraton teknika të ndryshme për t'i dhënë pacientëve tanë buzëqeshje të bardha dhe me shkëlqim. Modalitetet e rehabilitimit janë po aq të ndryshme sa mundësitë e rindërtimit dhe rigjenerimit dhe kjo teknologji na ndihmon të marrim rezultate vërtet të mahnitshme.

Zbardhja e dhëmbëve

Një shtresë xheli special vendoset fillimisht në dhëmbët e pacientit për të mbrojtur mishrat e dhëmbëve dhe më pas xhel zbardhues. Një llambë plazma ndriçon xhelin duke aktivizuar veprimin e saj zbardhues. Procedura zgjat rreth gjysmë ore dhe është plotësisht pa dhimbje.

Na kontaktoni dhe të koordinojë për të kërkuar një kuotë

Dentisti Albania. Sbiancamento dei denti

Rimesa dentare

Veneers janë pllaka të hollë shumë të hollë qeramike të tejdukshëm që janë ngjitur në anën e përparme të dhëmbëve nga dentisti përgjithmonë në sipërfaqen e dhëmbëve të përparmë me një teknikë ngjitëse për të maskuar papërsosmëritë që lidhen me ngjyrën, formën, madhësinë ose pozicionin e tyre. Rimeset i japin një pamje natyrore buzëqeshjes, duke përmirësuar estetikën e saj pa shkaktuar probleme dentare, madje edhe në rastet e diastemas dhe lezioneve të rënda në sipërfaqen e dhëmbit.

Faccette dentali. Union dental Tirana

Kurora dentare

Union Dental në rehabilitimin protetik , përdor teknologji dhe materiale moderne të cilësisë më të lartë, kurora dentare është bërë me materiale të tilla si qeramike ose zirkoni i aftë të lejojë rezultate të shkëlqyera estetike të ngjashme me elementët natyralë. Kur një dhëmb dëmtohet nga sëmundje shkatërruese siç është kariesi i gjerë, ose është thyer për shkak të një traume të rëndë, është akoma e mundur që të mbulohet me një strukturë që imiton ngjyrën dhe formën e tij: kurora dentare , e quajtur zakonisht kapsula.

Corona dentale. Union dental Tirana

Rindërtimet e kockave

Ne kemi përmirësuar shumë teknikat kirurgjikale , të cilat i përdorim për rindërtimet e kockave ose për rigjenerimin e defekteve të kockave në prani të disa situatave patologjike. Në fakt, metodat që ne aplikojmë në ndërhyrjet kirurgjikale dhe protetike na lejojnë të marrim një rezultat funksional dhe estetik që pasqyron mbi të gjitha nevojat dhe pritjet e pacientëve tanë. Në operacionin odontostomatologjik shpesh kemi të bëjmë me pacientë që na kërkojnë një rezultat specifik, funksionalisht të vlefshëm dhe estetikisht të kënaqshëm.

Dentisti Albania. Rigenerazione ossea.Aumento osseo.

Implantologji e ngarkimit të menjëhershëm, implantologji e drejtuar nga kompjuteri.

Implantologjia e ngarkimit të menjëhershëm , implantologjia e drejtuar nga kompjuteri , kirurgjia minimale invazive dhe në fakt këto janë metodat më të fundit për të hyrë në sektorin dentar

dhe që ne përdorim, por duhet theksuar se ato nuk janë të zbatueshme për të gjithë pacientët dhe në të gjitha kushtet, kështu që nganjëherë me të njëjtën situatë ose sëmundje të pranishme në gojën e pacientëve tanë mund t’i ofrojmë një pacienti një plan trajtimi krejtësisht të ndryshëm nga një pacient tjetër. por që në çdo rast duhet të përpiqemi gjithmonë të individualizojmë trajtimin e përshtatshëm dhe të personalizuar për pacientin për të marrë rezultatin maksimal estetik si dhe funksional.

Implantologia a carico immediato, Implantologia computer guidata.

Këto janë pohime të rëndësishme pasi në epokën e kompjuterit, në epokën e implantologjisë së ngarkesës menjëhershme ose teknologjisë cad-cam , kur duam të arrijmë suksesin maksimal estetik shpërblyes për pacientët tanë, duhet ta individualizojmë trajtimin dhe ta bëjmë atë gati artizanal.

bottom of page