top of page

Studio dentare Union Dental Clinic Tiranë. Implante dentare. Dhëmbë Fiks 

Një pasion që është transmetuar nga brezi në brez. Stomatologjia, një traditë e fortë familjare. Shëndeti juaj është në duar të sigurta.

Pacientët para së gjithash

Në Klinikën Stomatologjike të Union Dental Clinic - shëndeti juaj është përparësia jonë.

Union Dental Tirana është një nga klinikat dentare më në zë në  Tiranë  dhe ne jemi kujdesur për shëndetin e pacientëve tanë që presj dy gjeneratash . Ne ofrojmë kujdes shëndetësor cilësor, protetiv në një mjedis të sigurt dhe shumë komod. Pranë Union Dental Tirana, shëndeti juaj është prioriteti jonë numër një dhe ne impenjohemi që të plotësojmë ekzigjencat tuaja gjithmonë dhe në kohën e duhur.

Union Dental Tirana - Impianti dentali - Protesi dentaria - Terapie odontoiatriche

Mirësevini në Union Dental Tirana 

Profesionalizmi dhe azhurnimi i vazhdueshëm i stafit të Union dentar Tiranë

Pjesa më e madhe e ekipit të Union Klinikës DentareTirana flet edhe ne disa gjuhë të huaja dhe dallohet veçanërisht nga qasja e personalizuar në kryerjen e të gjitha fazave të procesit të trajtimit dentar, nga ndërhyrjet e implanteve deri te zgjidhjet protetike të bëra në laboratorin tonë dentar.
I gjithë kujdesi i ofruar nga stomatologët tanë në Studion tonë është rezultat i profesionalizmit dhe azhurnimit të vazhdueshëm, si dhe zgjedhjes së materialeve më të mira dhe pajisjeve më moderne. Ne jemi të bindur se cilësia dhe siguria janë dy faktorë thelbësorë për çdo kurim stomatologjik.

WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.38.59
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.28 (1)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.28
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.27 (5)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.27 (3)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.24
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.23
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.23 (1)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.21
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.20
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.20 (2)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.18 (2)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.17
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.16
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.17 (1)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.15 (2)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.34.15 (1)
WhatsApp Image 2023-04-16 at 11.39.03

Implanti dentar - Proteza dentare

Union Dental Clinic ndodhet në Tiranë , një nga qytetet e bukura të Shqipërisë, 10 km nga aeroporti i Tiranës, dhe është një nga klinikat më të mira dentare. Ne përdorim materialet, pajisjet dhe teknikat më inovative dhe avangarde, duke ofruar përvojë, profesionalizëm, kujdes dentar me çmime e kosto të ulët.

Prioriteti i klinikës sonë është parandalimi, garantimi i kujdesit cilësor dhe i një ambienti miqësor, me standarde te shkëlqyera higjienike dhe profesionalizmi te lartë.

Union Dental Tirana u garanton pacientëve të saj që vijnë nga jashtë, kujdesincilësor të kombinuar me një qëndrim të këndshme në Shqipëri duke kursyer  deri në 70%. në krahasim me vendete e tjera europiane.
atmosfera miqësore, standardet e shkëlqyera higjienike dhe profesionale, hapësira mikpritëse dhe dashamirësia e të gjithë stafit të Unionit Dentar janë arsyet pse të gjithë familjet dhe individët e të gjitha moshave drejtohen tek ne.

Qasje e personalizuar, kujdes dentar me cilësi të lartë dhe profesionalizëm

Union Dental Clinic Tirana spikat veçanërisht për qasjen e personalizuar në ekzekutimin e të gjitha fazave të procesit të trajtimit dentar , nga ndërhyrjet e implanteve te solucionet protetike kryhen në laboratorin tuaj dentarTë gjitha trajtimet të siguruara nga stomatologët tanë janë rezultat i profesionalizmit dhe azhurnimit të vazhdueshëm, si dhe zgjedhjes së materialeve më të mira dhe pajisjeve më të përparuara. Ne jemi të bindur se cilësia dhe siguria janë dy faktorë thelbësorë për çdo trajtim dentar .

Çdo anëtar i vetëm i ekipit tonë ka parime etike dhe deontologjike që synojnë të garantojnë pacientët tanë të jenë në gjendje të marrin terapi që janë gjithmonë më pak invazive dhe më të përshtatshme midis atyre të mundshme.

Union dental Tirana - Impianto dentale - Protesi dentaria

Terapitë dentare - Union Dental Clinic Tirana

Union Dental Clinic Tirana ofron teknologjitë më të përparuara dhe moderne për ekzekutimin e terapive që synojnë zgjidhjen e çdo problemi të zgavrës me gojë.

Estetica del sorriso intraorale ed extra
Dentisti Albania Impialogia Dentale
Cirurgia Orale. Union dental Tirana

Estetikë e buzëqeshjes intraorale dhe ekstraorale

Përmirësimi i përgjithshëm i buzëqeshjes varet nga shumë faktorë: dhëmbët, struktura e kockave, mishrat e dhëmbëve, lëkura periorale. Stomatologët tanë në Shqipëriestetikën e fytyrës janë në gjendje të kryejnë rindërtime estetike të dhëmbëve, rindërtimin e indeve të kockave dhe mishit të dhëmbëve, zbardhjen profesionale të dhëmbëve, terapi me lazer të papërsosmërive të lëkurës, trajtime bio-revitalizuese kundër plakjes.

Lexo më shumë

Implantologjia dentare

Bashkimi Klinika Dentare e specializuar në zbatimin e kompjuter-udhëzuar më moderne implant teknologjive, duke përfshirë: të menjëhershëm ALL-mbi-katër dhe të gjitha-në-gjashtë implantologji që lejon pacienti për të marrë një të caktuar përkohshëm ose të përhershëm protezë. 4-36 orë pas operacionit dhe lejon procese të shpejta të shërimit të kockave dhe implantologji me teknika inovative të garantuara dhe materiale të çertifikuara.

</s></s>

Lexo më shumë

Kirurgji orale

Përdorimi i operacionit bëhet në mënyrë transversale në degë të ndryshme të stomatologjisë. klinika jonë është e specializuar në kirurgjinë periodontale (ndërhyrjet rigjeneruese të indeve mbështetëse dentare); kirurgji para implantit ( operacione të rindërtimit të kockave ); kirurgji maksilofaciale (korrigjimi i anomalive maksilare dhe mandibulare).

</s></s>

Lexo më shumë

Parodontosi. Dentisti Albania

Periodontoza

Periodontoza (sëmundja e indeve mbështetëse të dhëmbëve) është një sëmundje serioze që tani mund të trajtohet me sukses.

Në klinikën tonë, zbatohen si terapitë jo invazive, ashtu edhe rindërtimi i kockave dhe ndërhyrjet për rigjenerimin e indeve. Këto të fundit lejojnë pacientët me resorbim të rëndë të kockave (madje 60-70%) të marrin një nivel të shkëlqyeshëm të përtypjes dhe mirëmbajtjen e elementeve dentare në vend për shumë vite.

</s></s>

Lexo më shumë

Protesi Dentali

Protezat dentare

Protezat dentare kanë për detyrë rehabilitimin e funksioneve orale të pacientit dhe korrigjimin e anomalive estetike . Stomatologët tanë në Shqipëri ofrojnë një gamë të gjerë të zgjidhjeve protetike në përgjigje të çdo nevoje të pacientit. Proteza fikse, e lëvizshme (e pjesshme ose totale), e kombinuar, e fiksuar në implantet (implantet), rimeso prej porcelani. Materialet absolutisht inovative lejojnë rezultate shumë të natyrshme.

</s></s>

Lexo më shumë

Ortodonzia Dentisti Albania

Ortodoncia

Sot në Shqipëri , në sajë të shumë llojeve të mbajtësve të dhëmbëve në treg, është e mundur të korrigjoni mosrregullimet edhe si të rritur. Falë aparatit dentar transparent I nvisalign, ju mund të keni një buzëqeshje verbuese pa pasur nevojë të vishni instrumente korrigjuese të shëmtuara. Për të mësuar më shumë, vizitoni klinikën tonë dentare të specializuar në ortodoncën klasike dhe moderne.

</s></s>

Lexo më shumë

Paziente soddisfatta .jpeg
UnionLogo.png

Union Dental Klinika dentare ne Tiranë

Na kontaktoni

I tuoi dati sono stati inviati con successo!

Dr. Flori Xhaferaj  &  Dr. Alda Elmazaj

Rruga Fatmir Haxhiu

1001 Tirana Albania

QKB - NUIS: L11906016L

AL: +355 69 204 9997 

IT: +39 029017403

UnionDentalTirana@gmail.com

Orët e hapjes:

Nga e hena ne te premte

08:00 - 18:30

E shtune

09:00 - 14:00

Mbyllur të Dielën

bottom of page